Course Features
- Lectures 0
- Quizzes 0
- Duration 25 hours
- Skill level Alle niveaus
- Language English
- Students 15
- Assessments Yes
Jouw uithangbord in de digitale advertentiewereld. Schrijf je nu in!
Ontdek met Horeca Van Zon hoe je jouw zaak naar een hoger niveau tilt in onze inspirerende opleiding ‘Zero waste’. Leer niet alleen voedselverspilling te minimaliseren, maar ontdek tevens hoe je kosten bespaart en tegelijkertijd je omzet verhoogt. Met de ondersteuning van de expertise van Horeca Van Zon krijg je praktische tips en tricks om je inkoopprocessen te optimaliseren en slim om te gaan met restjes. Leer hoe je jouw bedrijfsvoering kunt finetunen en aantrekkelijk kunt presenteren door je menu slim samen te stellen.
Word een pionier in het verminderen van voedselverspilling met Horeca Van Zon. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met innovatieve benaderingen je zaak efficiënter maakt en de tevredenheid van je klanten vergroot!
Voor slechts €195 (exclusief btw) kan je deze training volgen die je helpt om je vaardigheden te ontwikkelen en je zaak vooruit te helpen. En dat is nog niet alles: je ontvangt ook een waardevol deelnamecertificaat.
Deze opleiding wordt gegeven door een ervaren horeca engineer die jou de tools geeft om zelf aan de slag te gaan in jouw horecazaak.
Ontdek hoe je bovenaan de zoekresultaten in Google kunt staan zonder te betalen voor advertenties!
Met de juiste SEO-strategie behaalt jouw website een hogere positie in Google en trek je meer bezoekers naar jouw product of dienst.
Trek nieuwe klanten aan met de juiste strategie en gebruik Facebook als een professional.
Leer hoe je Instagram als een krachtig marketinginstrument gebruikt om meer gasten aan te trekken en je omzet te verhogen.
Ontdek hoe je effectieve advertentiecampagnes opzet, je doelgroep bereikt en conversies stimuleert.
Opleidingen voor iedereen die wilt stralen
Met 60 jaar aan ervaring en gedreven door onze slogan ‘De meest complete groothandel,’ nemen wij het voortouw en bieden we doordachte innovatieve opleidingen aan.
Menu